Hledat
Košík
menu
Hledat
Co hledáte? např. Solární nabíječky 12V

Vyhřívané oblečení - Často kladené dotazy

Obsah

 Jaké vyhřívané rukavice si mám vybrat? Jaké byste doporučovali?

Výběr závisí na účelu, pro který plánujete využívat vyhřívané rukavice. 

Krátky prehľad rukavíc a ich vhodnosti využitia:

Rukavice lyžařské Glovii GS8,GS9 - Vhodné pro zimní aktivity jako lyžování, aktivity se sněhem. Jedná se o hrubší rukavice, které poskytnou nejvíce tepla vašim rukám. Nevýhodou je přirozeně slabší obratnost a citlivost. Rukavice sice umožňují ovládání displeje, ale pro jejich tloušťku to není komfortní.

Rukavice vyhřívané palcové Glovii GZ1 - podobné složení a využití jako u lyžařských vyhřívaných rukavicích. Rukavice jsou palcového typu. „palčáky“.

Rukavice univerzální GLB, GLG,GLR, GEG - jde o nejtenčí vyhřívané rukavice, které se mezi sebou liší jen barvou. Vhodné jsou pro podzimní, zimní a jarní outdoorové aktivity. procházky a podobně. Výhodou je zachována dobrá citlivost v prstech. Nevýhodou je přirozeně nižší schopnost ohřát ruce. 

Rukavice univerzální rukavice s nepromokavým potahem Glovii GYBM - tenčí rukavice, podobně jako GLB, GLG, GLR, GEG ale navíc poskytují dodatečnou ochranu před vodou. 

Pracovní vyhřívané rukavice Glovii GR2 - Rukavice s ochranou na horní části dlaně. Určeny jsou pro náročnější aktivity. Jejich tloušťkou je můžeme zařadit mezi lyžařské a univerzální. Nejsou však určeny pro každodenní práci. na stavbě. Stále se jedná o volnočasové rukavice, které můžete využít při příležitostných pracích kolem domu a podobně.

 Které rukavice, vložky, ponožky jsou vhodné do práce (na stavbu apod.)?

Celý sortiment vyhřívaných doplňků, který v nabídce máme, je určen pro volnočasové aktivity. Tedy pro příležitostné využití. 

Pro profesionální každodenní využití bohužel nedoporučujeme ani jeden z produktů.

 Které vložky nebo ponožky si mám vybrat, když jsem myslivec?

Při delším zimním posedu doporučujeme kombinaci vyhřívaných vložek spolu s ponožkami

 Jaký je rozdíl mezi značkami Glovii a Alpenheat?

Glovii je polský výrobce s CE certifikátem, jehož produkty prodáváme několik let. Jedná se o značku, která nabízí velmi dobrý poměr cena/výkon a také spolehlivost.

Alpenheat je špičkový rakouský výrobce s CE certifikátem. Na základě poptávky zákazníků jsme zařadili do nabídky také produkty této značky. Vyznačují se kvalitním zpracováním a spolehlivým provozem.

 Je možné vyměnit baterii ve vyhřívaných vložkách GW2 Glovii?

Baterie není bohužel vyměnitelná. Použitá je kvalitní Li-ion baterie, která má životnost stovky cyklů. 

Jelikož se jedná o stélku do obuvi, není možné stélku prát. Čištění probíhá ruční formou za pomoci nap. vlhké houbičky nebo hadříku a je třeba dávat pozor aby se voda nedostala ke konektorům.

 Jsou vyhřívané vložky odolné vůči vodě?

Vyhřívané vložky jsou odolné vůči běžné vlhkosti, která může vzniknout v obuvi. Pokud by se do obuvi dostalo hodně vody, může dojít k poškození výrobku. 

 Které vyhřívané vložky, ponožky, rukavice byste doporučili pro osobu na invalidním vozíku?

V tomto případě doporučujeme zvolit vyhřívané lyžařské rukavice GS8 nebo GS9. Jako ochranu nohou doporučujeme využít vyhřívané ponožky s pantoflemi Glovii GOB, GQ4, GQ5. Pokud by ochrana nebyla dostatečná, je možná ještě kombinace spolu s vyhřívanými vložkami.

 Co když nebude ohřev dostatečný?

Uvědomujeme si, že sortiment určený pro ohřev je vždy předmětem subjektivního pohledu. Jelikož je každý člověk jiný, po fyziologické stránce nemusí každému vyhovovat intenzita ohřevu. 

Pocit tepla tedy nelze předem deklarovat, jelikož to závisí na několika faktorech.

Při zakoupení zboží na dálku máte u nás možnost vrátit nebo vyměnit zboží až do 30 dnů od jeho převzetí. 

Toto platí jen při nákupu jako běžný spotřebitel (ne na firmu, na IČO).

Nemusíte mít tedy obavy.

Nejprodávanější vyhřívané oblečení

0%